Bezoek Hycom tijdens de Interairport 2017

Control panel and HGPU

Hycom is dit jaar weer aanwezig op de Interairport in München. Deze beurs, gericht op materieel voor vliegtuigonderhoud, vindt plaats van 10 tot en met 13 oktober 2017 in München. Wij nodigen u graag uit op onze stand (A6-326) om kennis te maken met de mogelijkheden die Hycom te bieden heeft.

Veilig en betrouwbaar luchttransport vraagt om nauwkeurig vliegtuigonderhoud. Ontdek tijdens de Interairport 2017 wat Hycom, als erkend en gecertificeerd leverancier (EN9100) van hydraulische equipment voor hoge kwaliteit en efficiënt onderhoud, voor u zou kunnen betekenen. Over de hele wereld leveren we test equipment aan vooraanstaande fabrikanten van vliegtuigen, variërend van mobiele testeenheden tot complete hangar systemen, componenten testbanken en algemene testapparatuur. Kom langs op stand A6-326 voor de juiste toevoeging aan uw onderhoudsequipment.

Related Posts